Kiborultak a rajongók Kourtney Kardashian ízléstelen pucérruháján

2023. január 27.
Kardashian megdöbbentő darabbal csatlakozott a még mindig népszerű pucérruhatrendhez – a rajongók viszont egyáltalán nincsenek oda érte.
kourtney-kardashian-travis-barker-szepsegrutin

Szinte minden nagy sztár megmutatta már a maga pucérruha-értelmezését, és természetes, hogy a Kardashian-lányok sem maradhattak ki a trendből. Ezúttal Kourtney Kardashian választott egy meglepő darabot, amin konkrétan egy női akt húzódik végig a realitysztár testén. A Balmain által tervezett estélyi meglehetősen szokatlan módon értelmezi a sztárok aktuális kedvenc divathullámát: legtöbbször a viselő testét engedi láttatni az átlátszó anyag vagy az izgalmas sziluett, itt azonban egy optikai illúzióval oldották meg a dolgot.

Bár kétségkívül egyedi darabról van szó, a rajongók egyáltalán nem voltak elragadtatva Kourtney Kardashian szettjétől. Sokak szerint bizarr, vagy egyenesen groteszk volt az estélyi, és a legtöbben egyetértettek abban, hogy a testhezálló ruhára nyomott klasszikus festmény ízléstelen választás volt.

Kourtney Kardashian nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy bevallotta, férjével, Travis Barkerrel, a Blink-182 dobosával babát terveznek, bár már ő maga is 43 éves.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images