Kourtney Kardashian és Travis Barker szépségrutinját te is lekoppinthatod

2022. szeptember 23.
A zenész számára mindig is prioritás volt az egészsége, saját wellnesscéget is alapított.

„Barátságunk és kapcsolatunk 10 évvel ezelőtt kezdődött, és azt hiszem, mindketten nagyon szerettük a wellnesst. Mindketten nagyon szerettünk egészségesen étkezni, edzeni és nagyszerű szülők lenni” – mondta a Barker Wellness alapítója.

kourtney-kardashian-travis-barker-szepsegrutin

„Minden reggel matcha teát iszunk az ágyban, nem számít, hol vagyunk, akár szállodában vagyunk, utazunk. Edzünk. Naponta három mérföldet (körülbelül 4,8 kilométert) sétálunk vagy futunk” – mondta Barker, aki azt is elárulta, hogy nagyon odafigyelnek arra, mit visznek be a szervezetükbe. A zenész 13 éves kora óta vegetáriánus, 16 éve vegán, Kourtney Kardashian pedig 99%-ban növényi étrenden él. A funkcionális edzés is része a pár fitneszrutinjának. „Szeretnék formában lenni, különben hogyan tudnék jobban dobolni? Hogyan ne fáradjak el? Hogyan legyek erős a gyerekeimért?” – fogalmazott Travis Barker, akinek nagy álma, hogy egyszer le tudjon futni egy maratont.

„Azt hiszem, emberek milliói élnek szerte a világon, akik úgy gondolják, hogy nem kell fizetniük azért, amit esznek, vagy hogy elhanyagolják a testüket és az egészségüket. Úgy érzem, egy bizonyos ponton fizetni kell érte, és a wellness mindig ilyen volt számomra”–  mondta Barker, aki gyerekeinek is azt tanácsolja, hogy igyanak sok vizet és ne használjanak mérgező vegyszereket tartalmazó termékeket. A zenésznek, aki büszke arra, hogy fitt apuka lehet, korábbi kapcsolatából született egy fia, a most 18 éves Landon, és egy lánya, a 16 éves Alabama, Kourneyvel pedig három közös gyerekük van: a 10 éves Penelope, a nála két évvel idősebb Mason és a 7 éves Reign.

Forrás: People, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!