Selena Gomez megmutatta új pasiját

2023. január 18.
A rajongók teljesen bezsongtak tőlük, le is rohanták őket egy-két fotóért.

Már több pletyka is felütötte a fejét arról, hogy Selena Gomez és a The Chainsmokers duó egyik tagja, Drew Taggart együtt járnak. Most először jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, méghozzá egy bowlingpályán. A Page Six exkluzív fotókat szerzett a 30 éves énekes-színésznőről és a 33 éves DJ-ről, amint éppen New Yorkban randevúztak vasárnap.

Hírességnek lenni azonban azt jelenti, hogy nemcsak a fotósok követik minden lépésedet, hanem a rajongók is – még egy randin is. Így járt Selena és Drew is, akiket lerohant egy csapat lány, hogy közös fotót kérjenek a sztárpárral, egy férfi pedig autogramot kapott tőlük. Az Us Weekly magazin szerint a pár nagyon visszafogott volt, de kimondottan jól érzik magukat együtt, nem próbálják rejtegetni a románcot azzal, hogy klubokban bujkálnak.

Taggart korábban Haley Rowe, Meredith Mickelson és Chantel Jeffries modellekkel járt, Selena Gomez pedig The Weekndtől való 2017 októberi szakítása óta nem nyilatkozott a szerelmi életéről. A két zenészt le is fotózták a paparazzók, a randijukról készült fotókat ide kattintva nézheted meg.

Reméljük, hogy az énekesnőre végre rátalált a boldogság, hiszen sok nehézségen ment keresztül az elmúlt években. Zaklatói rendszeresen becsmérlik őt teste miatt, Hailey Bieber rajongói folyamatosan próbálják kikezdeni őt, nemrég pedig kiderült, hogy lehetséges, hogy soha nem lehet gyermeke természetes úton.

Fotó: Getty Images