Austin Butler a nemrég elhunyt Lisa Marie Presley-vel való különleges kapcsolatáról beszélt

2023. február 01.
A színész Lisa Marie édesapját, Elvis Presley-t alakította a róla készült életrajzi filmben, és nagyon hálás, hogy beengedte őt az életébe.
Austin Butler a nemrég elhunyt Lisa Marie Presley-vel való különleges kapcsolatáról beszélt

„Akkor találkoztam először Lisával, amikor Gracelandben vetítettük a filmet – mondta Austin Butler hétfőn a The Tonight Show-ban Jimmy Fallonnak. – Soha nem volt még olyan élményem, amikor találkoztam volna valakivel, és azonnal mély kapcsolatot éreztem volna közöttünk.”

A 31 éves színész zárkózott emberként írta le Elvis nemrég elhunyt lányát, és a műsorvezetőnek elmondta, hogy igazán különlegesnek érzi, hogy beengedte őt az életébe. „Olyan ember volt, akinek nem igazán volt mit bizonyítania, és volt nyitott mindenki felé, felém viszont igen, és nagyon gyorsan közel kerültünk egymáshoz” – emlékezett vissza Butler, aki felidézte, hogy Lisa Marie Presley megmutatta neki apja papucsát és hálószobáját az énekes ikonikus memphisi birtokán.

„Lisa Marie azt mondta, »szeretnék mutatni neked valamit«, és felvitt oda. Csak ültünk a hálószobájában, és ott fent, ő nem Elvis volt, csak egy apa, tudod? Örökké kincsként fogom őrizni azokat a történeteket, amiket ott hallottam” – mondta Butler.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images