Kylie Jenner nagyszabású zsúrral készül kislánya 5. szülinapjára

2023. február 01.
Halomban álló lufikkal, szivárványos unikornissal és még valószínűleg jó néhány különleges meglepetéssel is készül Kylie Jenner kislánya, Stormi 5. születésnapjára.
kylie-jenner

Talán senki nem lepődik meg rajta, hogy Kylie Jenner komolyan veszi kislánya, Stormi születésnapi zsúrját: a realitysztár nemrégiben az Instagram-oldalán osztott meg néhány részletet a közelgő partiról. Annyi biztos, hogy lufiban nem lesz hiány. Kylie Jenner az egyik fotón megmutatta a több tucat lufit, amik szinte az egész szobát betöltik, és amik közé természetesen egy szivárványszínű unikornis is került.

A Kardashian-lány azt is megmutatta, milyen ajándékkosárral készül Storminak, és bár nehéz kivenni, hogy pontosan miket kap a sztárcsemete, annyi biztos, hogy jól megpakolt csomagról van szó. Kylie Jenner 24 óráig elérhető Insta-sztoriban osztotta meg az előkészületek részleteit, és bizonyára a zsúrról is posztol majd.

kylie-jenner-stormi-szulinapi-zsur

Kylie Jenner egyébként nemrégiben fedte fel második gyereke nevét: a kisfia születése után majdnem egy évvel árulta el, hogy a kicsi a nem éppen hétköznapi Aire nevet kapta. A kisfiú szintén a realitysztár se veled, se nélküled kapcsolatából született, a rapper Travis Scott-tól, Kylie Jenner pedig meglepően titkolózó volt fiával kapcsolatban. Bár a születése után a Jenner lány azt mondta, Wolfnak nevezték el a kicsit, márciusban aztán bejelentette, hogy megváltoztatják a nevét, mert Kylie elmondása szerint nem illett a kisfiához. 

Forrás: People Fotó: Getty Images // Instagram