Kylie Jenner először mutatta meg egyéves kisfiát, és a nevét is elárulta

2023. január 23.
A realitysztár tavaly márciusban jelentette be, hogy meggondolta magát, és mégsem Wolfnak keresztelik el kisfiukat, de az új nevét egészen mostanáig titokban tartották.
Kylie Jenner először mutatta meg egyéves kisfiát, és a nevét is elárulta

Közös szelfit posztolt kisebbik gyermekével Kylie Jenner. A nemsokára első szülinapját ünneplő kisfiút először mutatta meg a nyilvánosságnak, de egészen eddig a nevét is titokban tartották.

A realitysztár és gyermeke apja, Travis Scott tavaly márciusban jelentették be, hogy kisfiukat mégis máshogy nevezik el. Most kiderült: Wolf helyett Aire-nek fogják hívni. Egy forrás korábban azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy bár eleinte a párnak tetszett a Wolf név, végül úgy gondolták, a tökéletes nevet akarják kiválasztani, amelyet mindketten szeretni fognak.

A Kardashian klán legkisebb tagja nemcsak Aire nevét, hanem terhességeit is igyekezett titokban tartani. Az elsőt csak azután jelentette be, hogy 2018 februárjában megszülte Stormit, második terhességét pedig 2021 szeptemberében erősítette meg, néhány hónappal azelőtt, hogy kisfia 2022 februárjában meglátta a napvilágot.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images