Travis Scott tagadja, hogy megcsalta volna Kylie Jennert

2022. október 24.
Travis Scott nyilatkozatot adott ki, amelyben tagadja, hogy egyáltalán ismerné Rojean Kart, a nőt, akiről azt pletykálják, hogy a szeretője volt.

A botrányt egy Travis Scottra nagyon hasonlító férfi fotója robbantotta ki, aki Kylie Jenner helyett egy másik nőt ölelget.

Néhány napja az Instagram-modell, Rojean Kar – aki évekkel ezelőtt tagadta a pletykákat a Travis Scott-tal való viszonyáról – privát Instagram Storiesban osztott meg egy videót az Astroworld rapperéről munka közben. Így újra belobbant a hír, hogy ők ketten találkozgattak. Travis ezután nyilatkozatot tett közzé a fiókjában, hogy egyszer és mindörökre lezárja a róla szóló rosszindulatú pletykákat.

Kylie Jenner és Travis Scott

„Sok furcsa dolog történik – írta saját Instagram Stories-bejegyzésében. – Egy ismeretlen ember fényképezett, miközben videót rendeztem. Most mondom ezt utoljára. Nem ismerem ezt a személyt. Még soha nem voltam vele. Ezért kérem, hagyja abba a folyamatos kiberjátékokat és a kitalált történet mesélését.”

Kylie is hozzászólt az eseményekhez. Azt írta, ő bízik gyermeke apjában, csak az esik nagyon rosszul neki, hogy ismeretlenek hamis fotókkal megpróbálják aláásni a boldogságát. Kylie szerint az internet népe sokszor hajlamos elfelejteni, hogy ők, celebek is hús-vér emberek, akiknek valódi életük, kapcsolataik vannak.

Fotó: Getty Images, Forrás: EOnline

Ezt már olvastad?