Kylie Jenner kisfiának a neve nagyon kínos dolgot jelent – Ezen röhög most az egész internet

2023. január 26.
Kylie Jenner majd' egy éven át titkolta második gyereke nevét. Most, hogy végre elárulta, az egész internet rajta röhög.
Kylie Jenner kisfiának a neve nagyon kínos dolgot jelent

Kylie Jennernek tavaly februárban született meg a második gyereke. Egy kisfiú, aki szintén a realitysztár se veled, se nélküled kapcsolatából született, a rapper Travis Scott-tól. Második gyerekével kapcsolatban Kylie meglepően titkolózó volt: egy éven keresztül egyetlen képet sem mutatott róla a követőinek, ráadásul a kisfiú nevét is sokáig homály fedte. Bár a születése után a Jenner lány azt mondta, Wolfnak nevezték el a kicsit, márciusban aztán bejelentette, hogy megváltoztatják a nevét, mert Kylie elmondása szerint nem illett a kisfiához. A gyerek új keresztnevét azonban nem árulta el.

A napokban végre megtörte a csendet, és a büszke anyuka nemcsak egy fotót mutatott a fiáról, de azt is elárulta, hogy a kicsi a nem éppen hétköznapi Aire nevet kapta. Bár első látásra semmi bizarr nincs a baba nevében – azon kívül, hogy kicsit furcsa –, a TikTok és a Twitter népe mégis napok óta Kylie névválasztásán röhög. Hogy miért? Az arab nyelvű netezők hívták fel rá a figyelmet, hogy az Aire egy nagyon gyakori arab szleng, aminek a jelentése pénisz.

Fotó: Getty Images