Leonardo DiCaprio egy újabb titokzatos nővel randizott – Fotó is készült róluk!

2023. február 02.
Leonardo DiCaprio az agglegények gondtalan életét éli – szinte minden héten új nőt fényképeznek le az oldalán.
Leonardo DiCaprio egy újabb titokzatos nővel randizott

Leonardo DiCapriót kedden kapták lencsevégre, amint részt vett a modell Ebony Riley egyik partiján. A 48 éves Oscar-díjas színész egy titokzatos nő társaságában töltötte az idejét, és nyoma sem volt a közelében annak a Victoria Lamasnak, akivel DiCapriót néhány hete hírbe hozták. (A színészről és az ismeretlen nőről készült képeket itt tudod megnézni.)

A színész lazára vette a figurát, egy fekete bomberdzsekit viselt farmerrel és fekete pólóval, a fejéről pedig nem hiányozhatott a lassan védjegyévé váló baseballsapkája. Ezzel szemben a randipartnere egy elegánsan csíkos zakót és hozzá illő nadrágot választott az alkalomra, amit egy egyszerű fehér blúzzal kombinált. A szettet egy vastag aranylánccal egészítette ki, ami extra csillogást kölcsönzött a megjelenésének, miközben a hosszú vörös haja a vállára omlott. A szemtanúk szerint DiCaprio többször is rámosolygott a nőre az este során, és láthatóan jól érezte magát a társaságában. 

Arról nincs hír, hogy vajon továbbra is Victoria Lamasszal randizik-e. A párost utoljára december végén látták nyilvánosan együtt.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images