Gigi Hadid és Leonardo DiCaprio tényleg együtt vannak – már képek is bizonyítják

2022. szeptember 14.
Nem biztos, hogy komoly közöttük a kapcsolat, de végre képek is bizonyítják, hogy a két híresség találkozgat egymással.

Internetes berkekben már egy ideje pletykálták, hogy a Camila Morrone-nal történt szakítása után a 47 éves Leonardo DiCaprio a világhírű modellel, a 27 éves Gigi Hadiddal kezdett találkozgatni, ám egészen mostanáig a nemzetközi média nem igazán csapott le a hírre. (Ennek ellenére mi már múlt héten is írtunk a lehetséges románcról.)

leonardo_dicaprio-gigi-hadid

A páros viszonylag hosszú ideig tudta titkolni a viszonyát, a héten azonban végleg lebuktak: lesifotósok kapták őket lencsevégre, amint egy New York-i partin meglehetősen közel kerültek egymáshoz. (A képeket itt tudod megnézni.) DiCaprio egy fekete rövid ujjú ingben és fekete baseballsapkában volt, Hadid pedig egy fehér crop topot, valamint egy bő farmert viselt. A két sztár láthatóan szorosan egymáshoz hajolva próbált beszélgetni a hangos buli közepette.

A fotók kiszivárgását követően egy, a párhoz közel álló forrás azt nyilatkozta a Page Sixnek, hogy bár a két híresség között valóban alakul valami, de kifejezetten lassan haladnak, és a kapcsolatukat még nem nevezné exkluzívnak – magyarán mindketten randizhatnak másokkal is. Az informátor azt is hozzátette, hogy Leonardo DiCaprio nem olyan ember, aki ki-be járkál a kapcsolatokba. Nem csajozik össze-vissza, és szereti előbb megismerni a partnerét. Ezután egy Gigi Hadidhoz közelálló forrás is megszólalt, aki ugyancsak azt nyilatkozta, hogy jelenleg egyik fél sem vágyik komoly kapcsolatra.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images

Olvass tovább!