Imádja az internet a videót, amin Leonardo DiCaprio a csípőjét rázza egy klubban

2023. január 09.
Mindig is kíváncsi voltál rá, hogy vajon milyen táncmozdulatai lehetnek Leonardo DiCapriónak? Most végre megtudhatod!

Leonardo DiCaprio az újév kezdetét Miamiban töltötte, ahol lencsevégre kapták, amint a Gekko nevű klub táncparkettjén mutatja be sajátos mozdulatait. A 48 éves Oscar-díjas színész egy baráti társasággal érkezett a szórakozóhelyre, és a többi vendéghez hasonlóan önfeledten szórakozott.

A színészről egy rövid videó is készült, ami TikTokra felkerülve pillanatok alatt meghódította az internetet.

@livinmiami305

Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell 😂 More on IG – livinmiami305 📸: @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio

♬ original sound – Miami | Miami Beach

 

A tíz másodperces klipben látható, ahogy DiCaprio egy fekete pólóban, laza farmerben és a lassan védjegyévé váló sapkájában táncol, miközben a szájából kilóg a cigarettája.

A videó készítése közben éppen Beatking Then leave című dala dübörgött a hangszórókból, amire a – klip alatti kommentek szerint – a színész pont olyan táncmozdulatokat mutatott be, mint amilyeneket annak idején A Wall Street farkasa című filmben is láthattunk tőle. A DiCaprio táncolásáról készült videó néhány nap alatt több mint 4,5 milliós nézettséget ért el.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!