Miért csak 25 év alatti nőkkel randizik Leonardo DiCaprio? Ezt mondja róla a pszichológus!

2022. szeptember 05.
Ismét szakított aktuális barátnőjével – ezúttal Camila Morronéval – Leonardo DiCaprio, amikor a modell betöltötte 25 évét néhány hónappal ezelőtt. A pszichológus szerint van tudományos magyarázat arra, miért nem randizott még soha a színész 25 évesnél idősebb nővel, legalábbis nyilvánosan.
  • Hét évig járt együtt Camila Morrone modellel Leonardo DiCaprio.
  • A modell néhány hónappal ezelőtt betöltötte a 25. életévét, a színész pedig vele is szakított, ahogy korábbi barátnőivel, mikor elmúltak 25 évesek.
  • A 47 éves Leonardo DiCapriónak még soha nem volt (nyilvánosan) 25 évesnél idősebb barátnője.

Ismét a címoldalakra került Leonardo DiCaprio szerelmi élete, miután szakított Camila Morrone modellel. Hét évig jártak együtt, ám a nyár folyamán különváltak útjaik, amiben szerepe lehetett annak is, hogy a modell betöltötte a 25. életévét néhány héttel ezelőtt. A hollywoodi szupersztár most 47 éves, de még soha nem volt 25 évesnél idősebb barátnője, akit nyilvánosan felvállalt volna, sem húsz évvel ezelőtt, sem most. A rajongók már évek óta gyártanak különböző elméleteket arról, miért szakít minden nővel – általában modellekről van szó –, amint azok elérik a 25 éves kort. A pszichológus szerint van magyarázat arra, miért csak egy bizonyos kor alatti nőkkel randizik Leonardo DiCaprio.

„A színész nem mindennapi helyzetben van, ez lehetővé teszi számára, hogy válogasson, és azzal legyen együtt, akivel csak akar, egészen addig, míg meg nem unja vagy észre nem veszi, hogy az aktuális párja szorosabbra fonná a köteléket kettejük között, esetleg házasság, gyerekvállalás nem lenne a kapcsolat következő lépcsőfoka” – magyarázta Emma Kenny pszichológus. 

lenoardo-dicaprio-25-eves-baratno

A 25 év mérföldkő, nem csak Leo ízlésében

„A nők életkora, akikkel randevúzott az utóbbi években, mind arra utal, hogy a kapcsolatuk vége egybeesik egy komoly mérföldkővel, életszakaszváltással” – folytatta a pszichológus, hozzátéve, hogy a fő ok az, hogy Leonardo DiCapriónak szemmel láthatóan „nem áll szándékában feladni a kalandozást, és nem akar megállapodni, ahogy az ő korában már a társadalom általában elvárja.”

Pár évvel ezelőtt egy Reddit-felhasználó infografikán ábrázolta a színész szerelmi életét. Ez is jól szemlélteti, hogy a színész ugyan egyre idősebb lett, ám a barátnőinek életkora nem változott.

lenoardo-dicaprio-25-eves-baratno

Gisele Bündchen volt az egyik leghíresebb szerelme, akkoriban a színész 24 éves volt, a modell 18. Amikor Bündchen 23 éves lett, szakítottak. őt Bar Refaeli követte 2005-ben, de a kapcsolatuk véget ért, amikor az izraeli modell 25 éves lett. 2011-ben Blake Lively következett, a színésznő 23 éves volt, amikor Leonardo DiCaprióval randizott. Ezután már csak modellek következtek a sorban: Erin Heatherton 2012-ban, 22 évesen, Tori Garrn 2013-14-ben, 20-21 éves korában volt a színész párja. Kelly Rohrbach 24-25 éves volt a kapcsolatuk idején, ahogy Nina Agdal is, amikor 2016-17-ben Leonardo DiCaprióval járt. 

Aztán jött Camila

A közvélemény azt hitte, hogy Camila Morronéval majd más lesz a helyzet, hiszen ilyen hosszú kapcsolata talán Gisele Bündchen óta nem volt a színésznek. A modellt már korábban is sokan támadták a színész és közte lévő 22 év korkülönbség miatt. „Olyan sok kapcsolat van Hollywoodban, de a világtörténelemben is, amikor nagy korkülönbség van két ember között – mondta akkor Morrone. – Hiszek abban, hogy mindenki azzal randizhat, akivel csak akar.”

Most már csak az a kérdés, vajon Leonardo DiCaprio életébe is berobban-e egy olyan nő, mint George Clooney-éba Amal Alamuddin, akit gondolkodás nélkül vezet az oltárhoz több évtizedes agglegénylét után.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images, Reddit

Olvass tovább!