Leonardo DiCaprio tagadja, hogy egy 19 éves lánnyal járna – Az internet kiakadt a színészre

2023. február 08.
A 48 éves Leonardo DiCapriót legutóbb egy gyönyörű vörös hajú modell társaságában kapták lencsevégre, akiről kiderült, hogy mindössze 19 éves. Az internet népe felháborodott a köztük lévő óriási korkülönbségen.
Leonardo DiCaprio tagadja, hogy egy 19 éves lánnyal járna

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Leonardo DiCapriót a napokban egy titokzatos vörös hajú nő társaságában fotózták le. A képek napvilágra kerülésekor még semmit nem lehetett tudni a nőről, ám mostanra kiderült, hogy egy izraeli származású modellről, bizonyos Eden Polaniról van szó. Az igazi botrány viszont csak azután tört ki, amikor a netezők megtudták, hogy a lány mindössze 19 éves. Az internet népét felháborította a színész és a modell közti ‘majd 30 éves korkülönbség, és rámutattak arra a bizarr tényre, hogy Polani még csak meg sem született, amikor DiCaprio 1997-ben a Titanic című filmmel világsztárrá vált.

A színészt ért támadások hatására a Daily Mailnek megszólalt DiCaprio egy közeli ismerőse, aki tagadta, hogy bármilyen romantikus kapcsolat lenne a két fél között. „Csak ültek egymás mellett egy buliban, ahol rajtuk kívül rengeteg ember volt még” – magyarázta.

Leonardo DiCapriót tavaly év végén a 23 éves Victoria Lamasszal – Lorenzo Lamas színész lányával – látták együtt, de nem tudni, hogy kialakult-e bármi komoly kapcsolat közöttük.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images