Két A-listás színésznővel is járt a Te sorozatgyilkosa

2023. február 09.
Hamarosan folytatódik Joe Goldberg ámokfutása, de addig is érdekes lehet megnézni, mennyivel sikeresebb szerelmi élete volt az őt alakító Penn Badgley-nek!
A Te sztárja, Penn Badgley két gyönyörű színésznővel is együtt járt

Folytatódik a Penn Badgley főszereplésével készült Te (You), amiben a könyvesboltos Joe Goldberg szerelmeit és gyilkosságait követhetjük nyomon. A legutóbbi évadban láthattuk, ahogyan a súlyosan traumatizált, nyilvánvalóan diagnosztizálatlan személyiségzavarral (személyiségzavarokkal?) élő Goldberg apává válik, és szintén mélyen sérült szerelmével, Love-val (Victoria Pedretti) közösen gyilkol hervasztóan kertvárosi életében. A legújabb, negyedik évadban Goldberg Londonban kezd új életet, ráadásul ezúttal egyetemi oktatóként (és vadiúj arcszőrzettel). 

Az új évad pár nap múlva érkezik a Netflix kínálatába, de addig is nézzük meg Penn Badgley szerelmi életét, ami jóval sikeresebbnek mondható, mint Goldbergé. A Gossip Girlből ismert 36 éves színész már hosszú évek óta együtt él feleségével, Domino Kirke-kel, akitől 2020-ban gyereke is született.

Talán kevesebben tudják azonban, hogy megállapodása előtt Badgley három évig volt együtt Blake Lively-val, akivel a Gossip Girl forgatásán ismerkedtek össze. A színésznővel 2010-ben szakítottak, majd 2011-ben Badgley összejött Zoe Kravitzzel – vele két évig járt együtt. Bár akkoriban a színész azt nyilatkozta, hogy Kravitz és közte „igazi eget rengető szerelem” van, végül 2014-ben talált rá élete párjára, az azóta gyermeke anyjává váló Domino Kirke-re.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images