Ezúttal Londonban vadászik szerelemre a Te sorozatgyilkosa

2022. szeptember 28.
Megérkezett az új előzetes a Te (You) című sorozat negyedik évadához, amiben a főhős ezúttal Londonban keresi szerelmét – és legújabb áldozatait.

Folytatódik a Gossip Girlből ismert Penn Badgley főszereplésével készült Te (You), amiben a könyvesboltos Joe Goldberg szerelmeit és gyilkosságait követhetjük nyomon. A legutóbbi évadban láthattuk, ahogyan a súlyosan traumatizált, nyilvánvalóan diagnosztizálatlan személyiségzavarral (személyiségzavarokkal?) élő Goldberg apává válik, és szintén mélyen sérült szerelmével, Love-val (Victoria Pedretti) közösen gyilkol hervasztóan kertvárosi életében.

A negyedik évadban a trailer tanulsága szerint Goldberg Londonban kezd új életet, ráadásul ezúttal egyetemi oktatóként (és vadiúj arcszőrzettel). Az új előzetest itt lehet megnézni:

A 2018-ban startolt, meglehetősen problémás, de nagyon népszerű thrillersorozat minden évadban Goldberg mániás „szerelmét” követte nyomom, ami hamar beteges obszesszióba torkollt és gyilkosságokhoz vezetett. A Te az elmúlt évek markáns trendjéhez csatlakozik, amennyiben egy „szerethető” de mindenképpen romantizált sorozatgyilkost állít középpontba. Az új évadot 2023 februárjában fogja bemutatni a szériát gyártó Netflix.

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Netflix

Olvass tovább!