Nagyon úgy tűnik, hogy Megan Fox kidobta a pasiját, Machine Gun Kellyt

2023. február 12.
Megan Fox minden közös képet eltüntetett az Instagram-oldaláról, és egy rejtélyes üzenetet is kiposztolt.
Nagyon úgy tűnik, hogy Megan Fox kidobta a pasiját, Machine Gun Kellyt

Megan Fox törölte a Machine Gun Kellyvel készült összes fotóját a közösségi médiás profiljáról, ami rögtön elindította a pletykákat arról, hogy a pár szakított egymással. És ha ez nem lett volna elég, a színésznő egy rejtélyes feliratot is kiírt legutóbbi fotója mellé: 

„Érzed a hazugság ízét / a leheletedben is ott van” – írta Megan Fox, aki – a rajongók szerint – ezzel a Beyoncé dalszövegrészlettel Machine Gun Kellynek akart odaszólni. A dalszöveg A Pray You Catch Me című számból való, ez volt az énekesnő Lemonade című albumának nyitódala, amelynek szövege Beyoncé reakciója volt azokra a vádakra, hogy Jay Z megcsalta őt. 

Sem Megan Fox, sem Machine Gun Kelly nem cáfolta vagy erősítette meg eddig a hírt.

Megan Fox és exférje, Brian Austin Green tíz évig voltak együtt, született három gyerekük is, a tavaszi koronavírus-járvány kellős közepén azonban bejelentették, hogy külön folytatják tovább. Ebben az időben a színésznő már egyre többször mutatkozott Machine Gun Kellyvel, akivel eleinte még nem tették nyilvánossá a kapcsolatukat. Néhány hét után végül az egész világ előtt felvállalták egymást. A pár 2020 júliusában el is jegyezte egymást.

Fotó: Getty Images