Megan Fox beszólt azoknak, akik rossz anyának tartják

2022. október 21.
A színésznőnek elege van abból, hogy folyton a gyerekeiről kérdezősködnek.

Megan Foxot már régóta zaklatják azzal a kérdéssel, hogy mi van a gyerekeivel, pedig köztudott, hogy védi őket a nyilvánosságtól. A színésznő háromgyerekes anyuka, de úgy döntött, hogy távol tartja őket a rivaldafénytől, és inkább a Machine Gun Kellyvel való kapcsolatára helyezi a hangsúlyt a közösségi médiában.

megan-fox-rossz-anya

A legutóbbi, Instagramra feltöltött szelfisorozatában az látszik, hogy Megan egy hintán ül és olvas, egy kommentelő pedig egyből a gyerekei felől érdeklődött. Úgy tűnik, a színésznő belefáradt a kérdezősködésbe, mert nem hagyta szó nélkül, egyből visszavágott a hozzászólónak:

„Várj, várj, várj. Nekem… vannak gyerekeim?! Istenem, tudtam, hogy elfelejtettem valamit! Gyorsan, hívja valaki a Beverly Hills-i szálloda inasát. Ez az utolsó hely, ahol emlékszem, hogy láttam őket.”

Nem ez az első alkalom, hogy Megant hasonló kérdésekkel borítják ki. Tavaly egy interjúban arról beszélt, hogy érdekes módon a szeme sem rebben senkinek, ha az apjukat látják a gyerekek nélkül.

„Megkérdezed az apjukat, hogy mikor megy el? – kérdezte. – Nem, mert nem várod el, hogy egy apa mindig a gyerekekkel legyen, de tőlem elvárják, hogy otthon leszek a gyerekeimmel.”

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!