Eladó Gábor Zsazsa rózsaszín álomotthona

2023. február 14.
Közel négymillió dollárért, vagyis majdnem 1,5 milliárd forintért árulják a magyar bombázó talpig rózsaszínbe mártott Palm Springs-i álomotthonát!
Így fest kívülről Gábor Zsazsa Palm Springs-i villája

Gábor Zsazsa Golden Globe-díjas színésznő szépségkirálynőként kezdte a pályafutását. A Moulin Rouge és az Öröm ránézni sztárja az évek során közel hetven filmszerepet kapott és számtalan sorozatban is feltűnt, de nem csak a tehetségével hívta fel magára a világ figyelmét. Sokan úgy gondolják, a botrányos életű Gábor Zsazsa lehet a celebkultusz egyik legelső kiemelkedő alakja: az egykori szexszimbólum kilencszer is házasodott, ráadásul igencsak sajátos nézetei voltak a kapcsolatokról – és úgy általában a világról.

Hűen tükrözi személyiségét a pazar Palm Springs-i villája is, amit tetőtől-talpig rózsaszínre festettek, és ami most 3,8 millió dollárért keresi új tulajdonosát. A pazar villát kifejezetten Gábor Zsazsa és nővére, Gábor Magda részére tervezték, és még a mai napig megvan benne jó néhány eredeti bútor is.

Így fest kívülről Gábor Zsazsa Palm Springs-i villája

Így fest kívülről Gábor Zsazsa Palm Springs-i villája

A veranda a mozaikcsempével kirakott, óriási medencére néz, a kertet pedig karcsú pálmafák pettyezik, amik szerencsére még kilátást engednek a környező hegyekre. A belső terekhez egy kézzel faragott fekete-arany duplaajtón keresztül juthatunk el, a bejárati ajtón átlépve pedig egyből a látványos nappali-étkező helyiségbe érkezünk. A lakást elegáns csillárok és antik bútorok, és persze néhány tradicionális magyar holmi is díszíti. 

A fő hálószoba szintén a Gábor Zsazsa által kedvelt luxus érzetét közvetíti: buja növényekkel díszített tapéta, aranyló részletek, elegáns fésülködőasztalok és külön púderező jár hozzá, és persze egy óriási káddal ellátott fürdő is. A házban két további háló- és fürdőszoba is található, így a tágas ingatlan tényleg minden igénynek megfelel.

Fotó: Getty Images