Jennifer Aniston megható családi fotót posztolt

2023. február 14.
Jennifer Aniston február 11-én ünnepelte 54. születésnapját, a nagy nap alkalmából azonban nem magára gondolt, hanem szüleinek adott hálát.
Jennifer Aniston ritkán oszt meg ilyen intim képeket

„Miközben még fürdőzöm a csodás születésnapom csendesülő hullámaiban, azon a két emberen jár az eszem, akiknek a létezésemet köszönhetem. Köszönöm a kedves köszöntéseket” – írja Instagram-oldalán Jennifer Aniston. Friss posztjában egy korábban nem látott családi fotót osztott meg, amin kislányként látható szülei mellett. A régi, filmre fotózott képen úgy tűnik, mintha a család kirándulna: a kislány Jennifer Aniston egy sziklaszirten állva, szülei válla mögül mosolyog a kamerába.

„Rengeteg szeretetet kaptam tőletek, ami biztosan segít majd végigmenni ezen az izgalmas és ismeretlen újabb éven, ami előttem áll. Szeretlek titeket” – tette hozzá a posztban a Jóbarátok színésznője.

Jennifer Aniston február 11-én ünnepelte 54. születésnapját, és bár valóban nem gyakran oszt meg régi családi képeket, nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen intim emlékekbe engedett bepillantást. 2022 novemberében például több bájos képet is megosztott édesapjáról, John Anthony Anistonról, aki a tavalyi évben, 89 évesen hunyt el.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images