Jennifer Aniston és volt férje együtt töltötték a péntek estét

2022. október 06.
Négy évvel a szakításuk után Jennifer Anistont Brooklynban látták vacsorázni volt férjével, Justin Theroux-val.

Jennifer Anistont és Justin Theroux-t néhány rajongó kapta lencsevégre, amint múlt pénteken a közös baráti társaságukkal a brooklyni Williamsburgben található Laser Wolf nevű étteremben vacsoráznak. Az asztalnál olyan nagy nevek ültek rajtuk kívül, mint Howard Stern és felesége, Jason Bateman, Jon Hamm,és Jimmy Kimmel. (A vacsoráról készült képet itt tudod megnézni.)

Hiába a válás, Aniston és Theroux a mai napig közeli kapcsolatban maradtak egymással, rendszeresen küldenek például nyilvános szülinapi jókívánságokat a másiknak a közösségi médián keresztül.

Az egykori sztárpár 2007-ben találkozott először a Trópusi vihar című film forgatásán, amit Theroux és Ben Stiller írt és rendezett. Romantikus kapcsolat azonban csak kicsit később, 2012-ben alakult ki köztük, a Hippi túra című film munkálatai közben, aminek mindketten főszereplői voltak. Az igent 2015-ben mondták ki egymásnak, ám a házasságuk nem volt hosszú életű: 2018 februárjában jelentették be, hogy a legnagyobb békességben külön válnak egymástól.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!