David Schwimmer zseniálisan megtrollkodta Jennifer Aniston zuhanyozós fotóját

2022. szeptember 15.
Az egész azzal kezdődött, hogy Jennifer Aniston posztolt magáról egy sejtelmes zuhanyzós fotót... Aztán jött David Schwimmer kommentje!

Aniston még szeptember 5-én posztolta magáról a fotót, amin a kamerának háttal áll a zuhany alatt. A kép mellé csak annyit írt: „Valami jön”, és egy dátumot. Jennifer Anistonnak van egy Lolavie nevű hajápolási márkája, amit szintén taggelt a posztban, úgyhogy valószínűleg ezen a fronton várható valami újdonság. De nem is ez a lényeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Hanem, hogy volt kollégája, a Jóbarátokban Rosst alakító David Schwimmer is kommentelt a fotó alá. Schwimmer saját zuhanyzós képével válaszolt, amin szappanos arccal néz a kamera felé. A fotó mellé Aniston sejtelmes szövegére reagálva írta: „Remélem, egy törölköző”. Ezt persze Jennifer Aniston sem hagyhatta szó nélkül: „Schwim? Megpróbálod ellopni előlem a reflektorfényt?!” – kérdezett vissza a színésznő egy nevetős emojival és egy szívecskével.

A rajongók imádják a Schwimmer-Aniston páros közti vicces adok-kapokot, ami abszolút megidézi a Jóbarátok Rachel-Ross párosának dinamikáját! A nosztalgikus interakció annyira megtetszett a netezőknek, hogy már mém is lett belőle.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!