David Schwimmer zseniálisan megtrollkodta Jennifer Aniston zuhanyozós fotóját

2022. szeptember 15. |

Az egész azzal kezdődött, hogy Jennifer Aniston posztolt magáról egy sejtelmes zuhanyzós fotót... Aztán jött David Schwimmer kommentje!

Aniston még szeptember 5-én posztolta magáról a fotót, amin a kamerának háttal áll a zuhany alatt. A kép mellé csak annyit írt: „Valami jön”, és egy dátumot. Jennifer Anistonnak van egy Lolavie nevű hajápolási márkája, amit szintén taggelt a posztban, úgyhogy valószínűleg ezen a fronton várható valami újdonság. De nem is ez a lényeg.

 

Hanem, hogy volt kollégája, a Jóbarátokban Rosst alakító David Schwimmer is kommentelt a fotó alá. Schwimmer saját zuhanyzós képével válaszolt, amin szappanos arccal néz a kamera felé. A fotó mellé Aniston sejtelmes szövegére reagálva írta: „Remélem, egy törölköző”. Ezt persze Jennifer Aniston sem hagyhatta szó nélkül: „Schwim? Megpróbálod ellopni előlem a reflektorfényt?!” – kérdezett vissza a színésznő egy nevetős emojival és egy szívecskével.

A rajongók imádják a Schwimmer-Aniston páros közti vicces adok-kapokot, ami abszolút megidézi a Jóbarátok Rachel-Ross párosának dinamikáját! A nosztalgikus interakció annyira megtetszett a netezőknek, hogy már mém is lett belőle.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok