Rihanna még táncosai előtt is titkolta terhességét

2023. február 16.
Rihanna az egész világot meglepte, amikor a Super Bowl félidei show-jában bejelentette második terhességét. Azóta kiderült, hogy még a vele fellépő táncosok sem voltak beavatva.
Rihanna pécsi kesztyűben lépett fel a Super Bowl félidei show-jában

Rihanna a Super Bowl félidei show-ján, egy diszkrét pocaksimogatással fedte fel a világ előtt, hogy második gyermekét várja. Ez nem csak a közönségnek, de a táncosoknak is meglepetés volt, akik azóta elmondták, egyáltalán nem voltak beavatva a dologba.

A Luhnyae nevű táncos TikTok-videójában elmondta, korábban egy hetet próbált együtt Rihannával, de az idő alatt sem látta az énekesnő domborodó pocakját. A popsztár állítólag óriási, oversize bundákban és buggyos kapucnis pulcsikban járt a próbákra, így rejtette el egyre nagyobb pocakját. Sőt, Luhnyae még a fellépésen sem figyelt Rihanna gesztusára, így csak a show után, online értesült a hírről. Valószínűleg jobban járt, hogy nem ott, a színpadon szembesült a nagy hírrel, akkor ugyanis elég nehéz lett volna végigcsinálnia a koreográfiát.

Rihanna és ASAP Rocky első kisfia egyébként tavaly májusban született meg, de egyelőre még nem lehet pontosan tudni, mikor érkezik az újabb baba.

Forrás: ENews Fotó: Getty Images