Sztárok, akiket a saját otthonukban raboltak ki

2022. december 28.
Az alábbi hírességek a saját bőrükön tapasztalták meg a gazdagság árnyoldalát: a bűnözők a saját otthonaikban rabolták ki őket, és csak a szerencsének köszönhetik, hogy ők maguk épségben megúszták a dolgot.

Paris Hilton

Paris Hilton, ahogy a többi Vízöntő, nem fél játszani a hajszínekkel

Paris Hilton Los Angeles-i otthonába először 2008-ban tört be egy „Bling Ring” nevezetű banda, ám az örökösnő csak két hónappal később vette észre a rablást. Két hónap múlva ugyanis a rablók visszatértek, és több mint 1,2 millió dollár értékben vittek el ékszereket és egyéb tárgyakat, ekkor pedig már a rendőrök is nyomozni kezdtekm és kiderült, hogy a banda korábban is járt már a helyszínen. Érdekesség, hogy ugyanez a csapat tört be később Orlando Bloomhoz, Lindsay Lohanhez, és Rachel Bilsonhoz is.

Kate Moss

kate-moss-diet-coke-kreativ-igazgato

Kate Moss 7 millió fontot érő londoni otthonába 2010-ben törtek be – miközben a modell éppen békésen aludt a szobájában. A beszámolók szerint a tolvajok a többi között egy 80 ezer fontot érő Banksy festményt is elloptak.

Rita Ora

rita-ora-mtv-ema

Rita Ora észak-londoni otthonát 2015-ben dúlták fel, és főként ékszereket, készpénzt, illetve elektronikai eszközöket loptak el tőle. Az információk szerint az énekesnőnek több mint 200 ezer fontos kára keletkezett azon az estén.

Rihanna

rihanna-fekete-parduc-lift-me-up-slager

2018-ban igencsak rájárt a rúd Rihannára, egymás után ugyanis kétszer is betörtek hozzá. Az első, szuper creepy eset májusban történt, amikor egy férfi betört az énekesnő hollywoodi otthonába és ott is aludt, majd azt vallotta, hogy szexelni akart a sztárral. Szeptemberben aztán három férfit láttak a szomszédok, amint a riasztó megszólalása után menekültek az énekesnő házából. Azt nem tudni, hogy a két eset során elloptak-e tőle valamit.

Kim Kardashian

kim-kardashian-marilyn-monroe-ruha

Kim Kardashian esete kicsit kilóg a sorból, ő ugyanis nem otthon, hanem egy párizsi luxuslakásban tartózkodott, amikor kirabolták 2016-ban. Az eset egészen horrorisztikus volt, a sztárt ugyanis a rablók elkapták, megkötözték és fegyverrel fenyegették, miközben 6 millió dollárnyi holmit vittek el a lakásból – köztük a Kanye Westtől kapott eljegyzési gyémántgyűrűjét is.

Forrás: Hello! Fotó: Getty Images

Olvass tovább!