Ezt a szót nem mondhatta ki Selena Gomez, amíg a Disney-nél dolgozott

2023. február 17.
Varázslók a Waverly Helyből: sok 90-es évek szülötte imádta a Disney sorozatát, aminek egyébként Selena Gomez is a világhírnevét köszönheti. Az éremnek mindig két oldala van, Selena ma már látja, milyen sok szabályt kellett betartania akkoriban, hogy megfeleljen a csatorna elvárásainak.
Selena Gomez

A Vanity Fair kérdezte Selena Gomezt a Disney-nél eltöltött évekről. Selena pedig nem hazudtolta meg magát, ezúttal is kendőzetlen őszinteséggel mesélt. 

Az egykori tiniszínész elmondta, hogy akkoriban a csatornának meredek elvárásai voltak vele szemben. Például nagyon ügyelnie kellett arra, hogy az őt néző gyerekek lehető legjobb példaképévé válhasson. Persze ez nem azt jelentette, hogy őszintén felvállalhatta magát Selena, hanem hogy egy állandó önmegtartóztatásba kényszerült.

Például nem mondhatta azt, hogy ‘what the hell?’, azaz ‘mi a fene?’ – mert ezzel rossz példát mutatott volna a nézőknek. 

Selena azt is elmondta, hogy egyáltalán nem szégyelli, hogy honnan jött, hiszen az hozzájárult ahhoz, hogy milyen most. De az is igaz, hogy nagyon örül, hogy ma már nem az az ember, aki akkor volt. 

Talán éppen az egykori cenzúrázott időszaka miatt alakult úgy, hogy Selena mostanában filter nélkül beszél mentális állapotáról, betegségéről, a lupuszról, illetve hogy egyáltalán nem fél smink vagy beállított haj nélkül, akár mackóban megmutatni, hogy ki is ő valójában. 

Kiemelt fotó: Getty Images