Megan Fox beszólt az egész internetnek és elárulta, hogy megcsalta-e Machine Gun Kelly

2023. február 20.
Egy hete már, hogy Megan Fox egy rejtélyes üzenetet posztolt ki Instagram-oldalára, később pedig törölte a profilját is. Akkor mindenki azt találgatta, vajon a Machine Gun Kellyvel való kapcsolata futott-e zátonyra. Végre megszólalt a színésznő.
Megan Fox beszólt az egész internetnek és elárulta, hogy megcsalta-e Machine Gun Kelly

Ahogy arról mi is beszámoltunk, múlt hétvégén Megan Fox törölte a Machine Gun Kellyvel készült összes fotóját a közösségi médiás profiljáról, majd magát az Instagram-oldalát is inaktiválta. Ám mielőtt ezt megtette volna, a színésznő egy rejtélyes feliratot is kiírt utolsó fotója mellé: „Érzed a hazugság ízét / a leheletedben is ott van” – írta Fox, aki – a rajongók szerint – ezzel a Beyoncé-dalszövegrészlettel Machine Gun Kellynek akart odaszólni. A dalszöveg A Pray You Catch Me című számból való, ez volt az énekesnő Lemonade című albumának nyitódala, amelynek szövege Beyoncé reakciója volt azokra a vádakra, hogy Jay-Z megcsalta őt. 

Megan Fox és Machine Gun Kelly kapcsolata sosem tűnt túl egészségesnek, a színésznő pedig ezekkel a közösségi médiás kirohanásokkal nagyjából úgy viselkedett, mint egy átlagos tinilány, akinek a pasija éppen összetörte a szívét.

Tegnap azonban Fox megpróbált tiszta vizet önteni a pohárba, újraindította Instagram-oldalát, kirakott egy magyarázó posztot, és igyekezett úgy csinálni, mintha mi sem történt volna. 

„A kapcsolatunkba nem avatkozott bele harmadik fél. Sem ember, sem mesterséges intelligencia, sem démon. Bár nem szeretnélek megfosztani benneteket attól, hogy véletlenszerű, alaptalan híreket gyártsatok, amelyeket sokkal pontosabban megírt volna a ChatGPT, hagynotok kell ezt a történetet meghalni, és ne zaklassatok ártatlan embereket” – írta a színésznő.

Megan Fox tehát most igyekszik úgy csinálni, mintha nem ő indította volna el a pletykát a megcsalásról és szakításukról a gyerekes Instagram-kirohanásaival, és inkább a médiára és az internetre keni az egészet.

Fotó: Getty Images