Gólyahír: Megszületett Jude Law hetedik gyermeke

2023. február 22.
Nem verték nagydobra, de szemfüles rajongók egy londoni reptéren szúrták ki, hogy Jude Law eggyel több gyerekkel utazott.
Jude Lawnak 4 nőtől van összesen 7 gyereke.

Jude Law és Phillipa Coan nem egy, hanem két babával utazott nemrégiben a Heathrow reptérről. (Fotó ITT.) Valószínűleg Hollywood szépfiúja immár hétszeres apuka lett! De korántsem Phillipa mindegyik gyerek édesanyja.

Jude Lawnak 4 nőtől van 7 gyereke

Eddie Murphyvel vetélkedhet Jude Law gyerekek és feleségek száma terén. Law-nak ugyanis 4 különböző nőtől van 7 gyereke. Első felesége Sadie Frost volt, akivel 3 közös gyerekük született, akik azóta mind felnőttek. Ezután egy futó szerelemből született a 4. gyereke: Samantha Burke-kel nem voltak túl szoros kapcsolatban, amikor megérkezett a kis Sophia. Hasonló az 5. baba esete is, ott Catherine Hardinggel randizgatott, majd szakított a színész, a nő viszont a szakítás után mondta el volt párjának, hogy várandós. A futó kalandok után érkezett Phillipa Coan Jude Law életébe, akivel már 4 éve házasok és két gyönyörű kisgyerek boldog szülei. 

Jude Law mindig szuperlatívuszokban beszél az apaságról, az 50 éves színész néhány éve is azt nyilatkozta, hogy nem zárkózik el attól, hogy bővüljön a család, mert imádja az apaszerepet. 

Fotó: Getty Images, Forrás: The Sun