Jude Law: „A gyerekeim kedvéért tanultam meg vegetáriánus ételeket főzni”

2022. január 18.
Ha nem lenne amúgy is tökéletes, kiderült, hogy Jude Law még főzni is tud. Sőt, megtanult vegetáriánus ételeket készíteni csak azért, mert – ahogy ő mondta – tiszteli a gyermekei döntését, hogy nem esznek húst.

A színész 19 éves fia, Rudy és maga Jude Law esznek húst, ám a kisebb gyermekei vegetáriánusok. A színész maga készítette a karácsonyi vacsorát a család számára, ahol húsmentes ételeket főzött, hogy a család minden tagja egyformán ehessen belőle. „Azért tanultam meg vegetáriánus ételeket készíteni, mert tisztelem a döntésüket, hogy vegetáriániusok – mondta Jude Law egy rádióbeszélgetésben. – Egyébként élveztem a kihívást” – tette hozzá. 

jude-law-fozes-vegetarianus

„Nagyon élveztem, hogy ezzel adhatom át a szeretetemet, nagyon jó volt nézni őket közben” – mondta Jude Law, hozzátéve, hogy az étkezések fontos köteléket jelentettek mindig a családjában, és a már felnőtt gyerekek is mindig hazajönnek a vasárnapi ebédre vagy vacsorára. 

Jude Law-nak és volt feleségének, Sade Frost színésznőnek három közös gyermeke van, a 23 éves Rafferty, a 21 éves Iris és a 19 éves Rudy. A színésznek van egy 12 éves lánya, Sophia, akinek a modell Samantha Burke az édesanyja, és van egy 6 éves lánya, Ada Catherine Harding énekesnőtől. Legkisebb gyermeke 2020 szeptemberében született, az ő édesanyja Phillipa Coan, Jude Law jelenlegi párja. 

„Az apaság a legfontosabb dolog számomra, ez adja a legtöbb örömet az életemben – mondta Jude Law arról, milyen hat gyermek édesapjának lenni. – Ugyanakkor a legtöbb aggódást és drámát is, de ettől érzem, hogy élek” – tette hozzá.

Forrás: Insider Fotó: Getty Image

Olvass tovább!