Jude Law: „A gyerekeim kedvéért tanultam meg vegetáriánus ételeket főzni”

2022. január 18. |

Ha nem lenne amúgy is tökéletes, kiderült, hogy Jude Law még főzni is tud. Sőt, megtanult vegetáriánus ételeket készíteni csak azért, mert – ahogy ő mondta – tiszteli a gyermekei döntését, hogy nem esznek húst.

A színész 19 éves fia, Rudy és maga Jude Law esznek húst, ám a kisebb gyermekei vegetáriánusok. A színész maga készítette a karácsonyi vacsorát a család számára, ahol húsmentes ételeket főzött, hogy a család minden tagja egyformán ehessen belőle. „Azért tanultam meg vegetáriánus ételeket készíteni, mert tisztelem a döntésüket, hogy vegetáriániusok – mondta Jude Law egy rádióbeszélgetésben. – Egyébként élveztem a kihívást” – tette hozzá. 

jude-law-fozes-vegetarianus

„Nagyon élveztem, hogy ezzel adhatom át a szeretetemet, nagyon jó volt nézni őket közben” – mondta Jude Law, hozzátéve, hogy az étkezések fontos köteléket jelentettek mindig a családjában, és a már felnőtt gyerekek is mindig hazajönnek a vasárnapi ebédre vagy vacsorára. 

Jude Law-nak és volt feleségének, Sade Frost színésznőnek három közös gyermeke van, a 23 éves Rafferty, a 21 éves Iris és a 19 éves Rudy. A színésznek van egy 12 éves lánya, Sophia, akinek a modell Samantha Burke az édesanyja, és van egy 6 éves lánya, Ada Catherine Harding énekesnőtől. Legkisebb gyermeke 2020 szeptemberében született, az ő édesanyja Phillipa Coan, Jude Law jelenlegi párja. 

„Az apaság a legfontosabb dolog számomra, ez adja a legtöbb örömet az életemben – mondta Jude Law arról, milyen hat gyermek édesapjának lenni. – Ugyanakkor a legtöbb aggódást és drámát is, de ettől érzem, hogy élek” – tette hozzá.

Forrás: Insider Fotó: Getty Image

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok