Brutális hasonlóság: Cindy Crawford lánya újraalkotta anyukája ikonikus képeit

2023. február 24.
Zseniális fotósorozat keretében derült ki, hogy nemcsak hasonlít anya és lánya, de konkrétan ugyanúgy nézett ki Cindy Crawford fiatalon, mint most Kaia Gerber.
Kaia Gerber és Cindy Crawford: mint két tojás.

Kaia Gerber nagyon hasonlít anyukájára, a legendás modellre, Cindy Crawfordra. Kaia nemrég ismét címlapot fotózott, de nem akármilyet. A koncepció egészen zseniális módon az volt, hogy édesanyja ikonikus 90-es évekbeli képeit leporolták, és 30 évvel később immár a lányával alkották újra. Elképesztő a hasonlóság kettejük között az akkori és az újraalkotott képeken!

Az i-D magazin Kaia Gerber-címlapja egy fejhajtás az egyébként újra trendi 90-es évek és Cindy Crawford munkássága előtt. Az exmodell arcát nagyon megnéztük volna, amikor meglátta, hogy Kaia lánya ugyanolyan szettben, ugyanolyan tupírozott hajjal és a 90-es évekre jellemző pózokban állt modellt a címlaphoz. 

Kaia Gerber és Cindy Crawford: mint két tojás

Az eredmény magáért beszél: a 21 éves Kaia le sem tagadhatná, hogy Cindy Crawford az édesanyja! 

Kaia Gerber fiatal kora ellenére már szinte az összes legnagyobb divatházzal dolgozott együtt és számos neves címlappal büszkélkedhet, például világszerte szerepelt már Vogue-címlapokon. 

Kiemelt fotó: Getty Images, Forrás: Daily Mail