Kaia Gerber egészen egyedi módon parfümözi be magát

2021. március 31. |

Nem sokan vannak, akiknek feltétlenül tükörre van szüksége ahhoz, hogy beparfümözzék magukat. Kaia Gerbernek viszont egészen egyedi trükkje van az illatosításra: először a tükörre fújja ugyanis a parfümöt.

„Fogalmam sincs róla, hogy sokan csinálják-e hasonlóan, de szeretem először a parfümöt a tükörre fújni, így az ujjammal pontosan oda tudom kenni, ahova szeretném, és csak annyit, amennyit szeretnék” – részletezte Kaia Gerber a parfümözési trükkjét.

kaia-gerber-parfum-kristaly

A 19 éves modell, aki Marc Jacobs egyik parfümjének, a Daisynek az arca, azt is hozzátette, szereti a teste több különböző pontjára is felvinni az aktuális illatot, függően a hangulatától.

Kristálymánia

Bár Kaia Gerber parfümözési technikája után a tükör nem marad kristálytiszta, a kristályok azonban nagy szerepet játszanak a modell wellnessrutinjában. „Nagyon érdekelnek a kristályok. Rengeteg van belőlük a hálószobámban, töltöm őket a holdfénynél, különösen a telihold remek alkalom. Kissé őrültség, de én nagyon szeretem” – mondta Gerber, aki csak az elmúlt egy évben kezdett tudatosan figyelni a szépségápolásra és a wellnessre. Például légzőgyakorlatokat is tanult a kristályokban való elmélyedésen túl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Cindy Crawford lánya szeret a hajával is kísérletezni az utóbbi időben, a karanténszőke trendet is kipróbálta. Azt tervezi, hogy a nyáron kiszőkíti tincseit, majd rózsaszínre festeti. „Vicces, mert csak az elmúlt fél évben döntöttem el, hogy elkezdek többet foglalkozni a hajammal – mondta Kaia Gerber, akinek eredeti barna hajszíne édesanyja hajárnyalatához hasonló. – Nagyon szeretem az eredeti hajszínemet és a textúráját, de most úgy érzem, kísérleteznem kell kicsit vele.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok