Kaia Gerber egészen egyedi módon parfümözi be magát

2021. március 31.
Nem sokan vannak, akiknek feltétlenül tükörre van szüksége ahhoz, hogy beparfümözzék magukat. Kaia Gerbernek viszont egészen egyedi trükkje van az illatosításra: először a tükörre fújja ugyanis a parfümöt.

„Fogalmam sincs róla, hogy sokan csinálják-e hasonlóan, de szeretem először a parfümöt a tükörre fújni, így az ujjammal pontosan oda tudom kenni, ahova szeretném, és csak annyit, amennyit szeretnék” – részletezte Kaia Gerber a parfümözési trükkjét.

kaia-gerber-parfum-kristaly

A 19 éves modell, aki Marc Jacobs egyik parfümjének, a Daisynek az arca, azt is hozzátette, szereti a teste több különböző pontjára is felvinni az aktuális illatot, függően a hangulatától.

Kristálymánia

Bár Kaia Gerber parfümözési technikája után a tükör nem marad kristálytiszta, a kristályok azonban nagy szerepet játszanak a modell wellnessrutinjában. „Nagyon érdekelnek a kristályok. Rengeteg van belőlük a hálószobámban, töltöm őket a holdfénynél, különösen a telihold remek alkalom. Kissé őrültség, de én nagyon szeretem” – mondta Gerber, aki csak az elmúlt egy évben kezdett tudatosan figyelni a szépségápolásra és a wellnessre. Például légzőgyakorlatokat is tanult a kristályokban való elmélyedésen túl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Cindy Crawford lánya szeret a hajával is kísérletezni az utóbbi időben, a karanténszőke trendet is kipróbálta. Azt tervezi, hogy a nyáron kiszőkíti tincseit, majd rózsaszínre festeti. „Vicces, mert csak az elmúlt fél évben döntöttem el, hogy elkezdek többet foglalkozni a hajammal – mondta Kaia Gerber, akinek eredeti barna hajszíne édesanyja hajárnyalatához hasonló. – Nagyon szeretem az eredeti hajszínemet és a textúráját, de most úgy érzem, kísérleteznem kell kicsit vele.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?