Selena Gomez otthagyja a közösségi médiát

2023. február 28.
Selena Gomez éppen hogy elérte a legtöbb Instagram-követővel bíró nő titulusát, máris otthagyja a közösségi médiát – azt is elmondta, miért.
Selena Gomez Insta Story-ja smink nélkül, természetes hajjal.

Selena Gomez nem régiben nyerte el a legtöbb Instagram-követővel bíró nő címét több mint 389 millió követővel magától Kylie Jennertől – de az énekesnő úgy látszik, mégsem akar élni a lehetőséggel. Legalábbis egy ideig biztosan nem: Gomez kijelentette ugyanis, hogy visszavonul a közösségi médiából, és egy kis szünetet tart a lelki egészsége érdekében.

A 30 éves Selena Gomez már többször beszélt a lupusszal és mentális egészségével való küzdelmeiről, és most is őszintén elmondta, hogy bár nagyon örül a jelentős mérföldkőnek, mégis inkább visszavonulna egy időre. Február 16-án TikTokon posztolt élő videójában azt mondta, „Csak szeretném, ha tudnátok, hogy gyönyörűek és fantasztikusak vagytok. De igen, vannak napok, amikor mindannyian pocsékul érezzük magunkat… Nekem is az a legfontosabb, hogy egészségesnek érezzem magam, és gondoskodhassak saját magamról.”

Gomez nem régiben éppen egy négy éves szünet után tért vissza a közösségi médiába, most azonban remélhetőleg nem tűnik el olyan hosszú időre – azt ígérte, „előbb vagy utóbb” újra találkozik majd a rajongóival.

Forrás: ENews Fotó: Getty Images