Most már békében nyugodhat Kobe Bryant

2023. március 01.
A 2020 januárjában, lányával együtt helikopterbalesetben elhunyt kosaras, Kobe Bryant felesége nagy csatát nyert meg a napokban.
Özvegye Kobe Bryant emléke előtt tisztelgett a szerelmesek napján

Vanessa Bryant sokadik nagy küzdelmén van túl, melyet férje és lánya halála óta folytatni kényszerült. A tavaly odaítélt 15 millió dolláros fájdalomdíj után, nemrégiben újabb 13 millió dollárt ítélt oda neki a Los Angeles megyei bíróság.

A per alapját az képezte, hogy súlyosan kegyeletsértő képek kezdtek keringeni az interneten a kosárlabdázó balesetének hatósági helyszínéről, köztük valószínűleg az elhunyt Bryantről és lányáról, Gigiről is.

Mindez érthető módon óriási felháborodást keltett minden jóérzésű emberben, és hatalmas fájdalmat okozott az elhunytak hozzátartozóinak. Vanessa mindezt nem hagyta annyiban, és bírósághoz fordult. Az özvegy ügyvédje szerint egy nagy bátorságot igénylő, óriási csata ért ma véget, amely során a felelősök elszámoltatásra kerülnek.

Vanessa Bryant a közel 28.8 millió dolláros sérelemdíjból a férje és lánya emlékére létrehozott Mamba & Mambacita Sportolói Alapítványnak is fog adományozni, valamint három lánya egyetemi tanulmányaira és jövőjükre is fog fordítani az összegből.

Fotó: Getty Images, Forrás: TMZ