Özvegye Kobe Bryant emléke előtt tisztelgett a szerelmesek napján

2023. február 15.
Vanessa Bryant - aki mindent megtesz azért, hogy továbbvigye férje örökségét - egy kedves üzenetet küldött a 2020-ban sportcsillagnak a közösségi oldalán.
Özvegye Kobe Bryant emléke előtt tisztelgett a szerelmesek napján

Vanessa Bryant február 14-én egy igazán megható üzenettel adózott a három évvel ezelőtt elhunyt férje emléke előtt. Egy közös képet osztott meg magáról és a néhai kosárlabdázóról, amelyen összebújnak egy kertben. “Boldog Valentin-napot, Boo-Boo”- írta a fotó mellé.

Kobe Bryant 2020. január 26-án halt meg egy helikopter-balesetben 13 éves kislányukkal, Giannával és két másik emberrel együtt. A tragédia óta Vanessa azon munkálkodik, hogy továbbvihesse Kobe örökségét. Amellett, hogy részt vesz a férje és lánya nevének emlékét magában hordozó Mamba & Mambacita Sports Foundation non-profit szervezet tevékenységében, mindent megtesz azért, hogy az emberek ne felejtsék el Kobe-t. Tavaly például az egész család Olaszországba utazott, hogy meglátogassák Calabriát, ahol a sportcsillag felnőtt, augusztusban pedig Kobe 44. születésnapját ünnepelte azzal, hogy megosztott egy fotót a 2009-es NBA-bajnoki győzelméről.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images