Friss fotók készültek Joaquin Phoenix-ről, amint magát üldözi a Joker forgatásán

2023. március 07.
...legalábbis első ránézésre úgy tűnik, hogy a címszereplő önmaga elől menekül a Joker következő részéhez készülő jelenetben.
Friss fotók készültek Joaquin Phoenix-ről, amint magát üldözi a Joker forgatásán

Már javában forog a Joker: Folie à Deux, azaz a Joker második része, amit a tervek szerint musicalbetétdalokkal is színesítenek az alkotók. Joaquin Phoenix ismét a mentálisan sérült komikus bőrébe bújik, mint azt már meg is tette nemrég Los Angelesben, ahogy azt a paparazzik képei is mutatják.

Az egyik ilyen fotósorozaton az Oscar-díjas színészt az utcán futva örökítették meg egy másik férfival együtt, aki vörös-sárga öltönyével, bohóc sminkkel és zöld hajával szakasztott mása volt Jokernek. A jelenetről egy videó is készült:

A két főszereplőről, Joaquin Phoenixről és a Harley Quinnt alakító Lady Gagáról körülbelül egy hónappal ezelőtt tette közzé az első fotót a filmet forgalmazó Warner Brothers. A történet szerint Batman főellensége és a szerelme, Harley Quinn (más néven Dr. Harleen Quinzel) az Arkham Elmegyógyintézetben találkoznak, ahol Quinn pszichiátereként dolgozik, amikor a címszereplőt ott kezelik.

Forrás: People, Fotó: Getty Images