Joaquin Phoenix és Rooney Mara babája nagyon különleges nevet kapott

2020. szeptember 28.
A pár egy nagyon szép, egyben fájdalmas gesztust tett.

Bár a terhesség tényét a páros az utolsó pillanatig titkolni szerette volna, végül májusban a lesifotósok lencsevégre kapták Rooney Mara kerekedő pocakját. A titkolózás azonban így is elég jól sikerült: csak most derült ki, hogy Joaquin Phoenix és Rooney Mara babája már egy hónapja megszületett.

A hírt Victor Kossakovsky rendező osztotta meg egy kérdezz-felelek során a zürichi filmfesztiválon, ahol egyébként a színésznek is ott kellett volna lennie, mert Kossakovsky Gunda című filmjének ő volt az egyik producere. Phoenix azonban nem tudott részt venni az eseményen, amit a rendező így jelentett be: „Nem mellesleg született egy kisfia, szóval a kis River érkezése miatt nem tud most itt lenni, hogy promózza a filmet.”

Kossakovsky tehát nemcsak azt árulta el, hogy megszületett a baba, de a nevét is kikotyogta: a kisfiút Rivernek nevezték el, Joaquin Phoenix tragikusan elhunyt bátyja után.

River Phoenixet a ’80-as évek egyik legígéretesebb tehetségének tartották, de nyílt titok volt, hogy a fiú tizenéves kora óta drogfüggő volt. Végül tragikus halálát is ez okozta: 1993. október 31-én, Johnny Depp bárjában, a Viper Roomban lett rosszul, miután többféle drogot is fogyasztott. Barátai és Joaquin kivitték a friss levegőre, de ott összeesett, és még a mentő megérkezése előtt öccse karjaiban halt meg, 23 évesen.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Forrás: Just Jared