Michael J. Fox cuki fotón mutatta meg új kutyáját

2023. március 08.
A Vissza a jövőbe filmek sztárja Instagram-oldalán mutatta be az új családtagot, egy Blue névre keresztelt tündéri kiskutyát.

Michael J. Fox 2021 áprilisában veszítette el Gus nevű kedvencét, de úgy tűnik, lassan két évvel később megérett az idő az új családtagra. A Vissza a jövőbe-filmek sztárja Instagram-oldalán mutatta be kutyusát, akit Blue névre kereszteltek. A képen a 61 éves Michael J.Fox lelkesen bújik a szőrmók kölyökkutyához, aki máris elrabolta a színész követőinek szívét.

A cuki közös képet még olyan hírességek sem tudták szó nélkül hagyni, mint Julianne Moore: „Úristen, hihetetlenül cuki” – írta a színésznő. Fox felesége, Tracy Pollan is megosztott egy videót Blue-ról, amin a kiskutya egy másik kutyával játszik, aminek szintén nagy sikere volt a közösségi média platformon.

A régóta Parkinson-kórral küzdő színész annak idején elmondta, hogy 12 évesen elhunyt Gus nevű kutyája rengeteget segített neki a betegségével való küzdelemben. Memoárjában egyenesen „csodakutyaként” hivatkozott a labrador-dán dog keverékre. Remélhetőleg Blue is hasonló támasza lesz majd!

Forrás: People, Fotó: Getty Images