Hollywoodi párok, akik már örök idők óta együtt vannak

2020. december 02.
Nem könnyű a hollywoodi sztárpárok élete, hiszen a folyamatos reflektorfény még a legstabilabbnak tűnő párkapcsolatokat is könnyen kikezdheti. Az alábbi párosok azonban meg tudták ugrani az akadályokat, és szerelmük kiállta az idő próbáját.

Tom Hanks és Rita Wilson

Tom-Hanks-Rita-Wilson

Tom Hanksnek Wilson előtt volt már egy felesége, 1978 és 1985 között Samantha Lewes színésznővel élt házasságban. Rita Wilson színésznővel először 1981-ben, a Bossom Buddies című film forgatásán találkoztak, majd 1985-ben az Önkéntesek című film újra összehozta őket. Nem sokkal ezután Hanks elvált az első feleségétől, és 1988-ban elvette Rita Wilsont. A párnak két közös gyermeke született, és 32 éve házasok.

Meryl Streep és Don Gummer

Meryl-Streep-Don-Gummer

Mery Streep három évig élet együtt John Cazale színésszel, el is jegyezték egymást, de Cazale 1978-as halála véget vetett a kapcsolatuknak. Cazale halála után fél évvel, 1978 szeptemberében Streep férjhez ment Don Gummer szobrászművészhez, akitől négy gyermeke született. A páros 42 éve van már együtt.

Ezt olvastad már?

Michael J. Fox és Tracy Pollan

Michael-J.-Fox-Tracy-Pollan

Michael J. Fox és Tracy Pollan a Családi kötelékek című sorozat forgatásán találkoztak 1985-ben, három évvel később, 1988-ban pedig összeházasodtak. A párnak négy gyermeke született, és 32 éve élnek már házasságban.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Sarah-Jessica-Parker-Matthew-Broderick

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 1992-ben kezdtek el randizni, érdekesség, hogy a párt Parker bátyja mutatta be egymásnak annak idején. 1997 májusában házasodtak össze, házasságuk 23 éve alatt három gyerekük született.

Kurt Russell és Goldie Hawn

Kurt-Russell-Goldie-Hawn

Mielőtt találkozott volna Kurt Russell-lel, Goldie Hawn kétszer is férjhez ment. Az első férjével, Gus Trikonis rendezővel hét évig élt együtt (1969–1976), majd második férjével, a komikus Bill Hudsonnal négy évig. (1976–1980) Hudsontól két gyereke is született, Oliver és a szintén színész Kate Hudson. Kurt Russell-lel 1983-ban jött össze, született egy közös fiuk is, de a pár sosem házasodott össze. Russel és Hawn 37 él már együtt.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images