Gyönyörű nők lettek Jack Nicholson lányai

2023. március 09.
A Ragyogás sztárjának hat gyermeke van, mindannyian színészek.
Gyönyörű nők lettek Jack Nicholson lányai

Jack Nicholson lánya, Lorraine egy elegáns fekete miniruhában jelent meg Los Angelesben a Vanity Fair A Night for Young Hollywood rendezvényén. A 32 éves színésznő aranyszőke tincsei tökéletes hullámokban omlottak a vállára, megjelenése a sminkjével és rúzsához színben passzoló manikűrjével az igazi hollywoodi glamourt idézte meg.

Gyönyörű nők lettek Jack Nicholson lányai

Lorraine a Vanity Fair eseményén

Lorraine, aki leginkább Alana Blanchard szerepéről ismert az Életem a szörf című életrajzi filmből, 2012-ben végzett a Brown Egyetemen. A Ragyogás sztárjának lánya szeretne apja nyomdokaiba lépni, imád színészkedni, de az írás és a rendezés sem áll távol tőle. 

Korábban írt és rendezett egy 15 perces rövidfilmet, a The Instant Message-t egy évvel azután, hogy egy hackert alakított az Anonymous című filmben, illetve egy másik rövidfilmet is készített This Magic Moment címmel. Harmadik rövidfilmjét, a Life Boatot a 2017-es Tribeca Filmfesztiválon mutatták be.

Lorraine-nek van egy öccse, Ray Nicholson és négy féltestvére, Jennifer Nicholson, Caleb James Goddard, Honey Hollman és Tessa Gourin. A legfiatalabb köztük a 28 éves, szintén színésznőként dolgozó Tessa, akit édesanyja nevelt fel és akit Jack Nicholson sosem ismert el hivatalosan lányaként a nyilvánosság előtt.

„Anyám egészen kicsi korom óta azt mondta, ne mondjam el senkinek, hogy az apám híres” – mondta Tessa korábban The Daily Beastnek. – „Tudtam, hogy erős, és olyan gazdag, mint Daddy Warbucks, ezért az életemet úgy éltem, mint az árva Anne.”

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images