Bizarr kávéja miatt aggódnak Pedro Pascal egészségéért

2023. március 10.
Bejárta az internetet egy videó, amin kivehető a The Last of Us sztárjának kávérendelése: a blokkon álló tételek enyhén szólva aggodalommal töltötték el Pedro Pascal rajongóit.

Valaki azonnal mérje meg Pedro Pascal vérnyomását! A The Last of Us című gombás zombisorozat sztárja – és az internet aktuálisan kedvenc szívtiprója – nemrégiben New Yorkba látogatott, ahol a szemfüles rajongók egy Starbucks kávézó előtt kapták lencsevégre. Az azóta már virálissá vált videóban jól kivehető Pedro Pascal kávérendelése is, ami mindenképpen rendhagyó, de potenciálisan életveszélyes is: a blokk tanulsága szerint ugyanis a színész összesen 6 espressót kért a poharába, némi extra jéggel. 

Azt nem tudni, hogy ez az enyhén szólva meredek kávémennyiség Pedro Pascal szokásos adagja, vagy csak egy különösen nehéz nap megmentője. Az is fontos kérdés, hogy ivott-e ezen a poháron kívül még kávét aznap a színész. Ha nem, akkor a 6 espressóval valójában még nem lőtt túl a napi ajánlott koffeinbevitelen, ami az amerikai FDA (Food and Drug Administration) irányelvei szerint napi 400 mg. Ha adagonként 64 mg koffeint számolunk egy espressóra, akkor Pedro Pascal bitang itala még mindig csak 384 mg koffeint tartalmaz. 

Annyi biztos, hogy sok rajongó fejezte ki aggodalmát Pedro Pascal kardiovaszkuláris egészsége miatt, de valószínűleg nincs mitől félni, a 47 éves színész láthatóan szuper formában van!

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images