Nem tudod, hogy mit nézz ma este? Ezek Pedro Pascal legnépszerűbb filmjei

2023. március 02.
A The Last Of Us megjelenése óta az egész világ Pedro Pascal-lázban ég, pedig a színész korábban már számos népszerű sorozatban, például a Mandalorianban, a Trónok harcában és a Narcosban, illetve több filmben is hatalmas sikereket aratott. Utóbbiak közül most azokat gyűjtöttük össze, amelyek a legjobb értékeléseket kapták a Rotten Tomatoes kritikai portálon.
Nem tudod, hogy mit nézz ma este? Ezek Pedro Pascal legnépszerűbb filmjei

5. We Can Be Heroes

Pedro Pascal Marcus Moreno szuperhőst alakította a 2020-as We Can Be Heroes című filmben. A Cápasrác és Lávalány kalandjai folytatásában idegen megszállók akarják leigázni a Föld szuperhőseit, és csak a gyerekeik tudják megmenteni a világot. A legtöbb kritikus azt emelte ki Robert Rodriguez filmjével kapcsolatban, hogy a We Can Be Heroes egy nagyszerű, akciódús, vicces alkotás gyerekeknek, ami a szülőket sem untatja. A Rotten Tomatoes-on 74%-os értékelést kapott.

4. A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya

A Budapesten is forgatott akció-vígjáték középpontjában a saját alteregóját alakító Nick Cage (Nicolas Cage) áll, aki elutazik, hogy részt vegyen a legnagyobb rajongója (Pedro Pascal) születésnapi buliján, de azon kapja magát, hogy beépített emberként kezd dolgozni egy CIA-ügynöknek. A kritikusok és a rajongók egyaránt szerették a filmet (87%-ra értékelték), de az egyedi és kreatív forgatókönyvet, valamint a színészek teljesítményét is méltatták.

3. A lelőhely

Pascal ebben a filmben egy űrkutatót, nevezetesen Ezrát alakította, aki találkozik egy Damon nevű férfival és lányával, Ceevel, akik azért utaztak az űrbe, hogy ritka drágaköveket gyűjtsenek be egy távoli holdon található veszélyes erdőben. A túlélésért viszont meg kell küzdeniük egymással. A nézők nagyon szerették az erőteljes történetét és azt, hogy az alkotók nem akartak a speciális effektekre támaszkodni, így összességében 89%-ra értékelték a filmet.

2. Burn Notice: The Fall of Sam Axe

A 90%-ra értékelt The Fall of Sam Axe a Burn Notice című amerikai sorozat alapján az amerikai haditengerészet parancsnokát, Sam Axe kolumbiai küldetését követi nyomon, amint felkutat egy terrorista csoportot. Axe itt találkozik a Pedro Pascal által alakított Comandante Veracruzzal, miközben körülöttük káosz és veszély tombol.

1. Ha a Beale utca mesélni tudna

Pedro Pascal Pietro Alvarez szerepét játszotta a legmagasabbra, az összesen 95%-ra értékelt filmjében. A James Baldwin regényéből készült dráma az 1970-es évek Harlemében játszódik, és egy fiatal pár történetét meséli el. Fonnyt letartóztatják egy olyan bűncselekmény miatt, amelyet nem ő követett el, Tish pedig be szeretné bizonyítani szerelme ártatlanságát, miközben első gyermekükkel várandós. A többszörösen Oscar-díjra jelölt film egyik legegyértelműbb sikere abban áll az, hogy milyen gyönyörűen mutatja meg a színes bőrű karakterek közötti intimitás mélységét és bonyolultságát.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images