Jason Momoa már megint a pucér hátsóját mutogatja

2023. március 11.
Jason Momoa egészen sajátos módon népszerűsíti új ruhakollekcióját.
Jason Momoa már megint a pucér hátsóját mutogatja

Jason Momoa a minap az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amiben az új ruhakollekciójának egyikdarabját, egy levendulaszínű pólót mutatott be a közönségnek. „Megérkezett az összes új pólónk. Van lila, van rózsaszín, van levendula, van fekete” – mondja a színész a felvételen, majd egyet hátralép, hogy felfedje a pólóhoz illő flipflop papucsot is – na meg azt a tényt, hogy mindeközben deréktól lefelé gyakorlatilag teljesen pucér.

A színész mindössze egy hagyományos hawaii malót, azaz egy tangás ágyékkötőt kötött magára. A videó végén Momoa egy ártatlan mozdulattal meg is fordul, és feltárva csupasz fenekét elsétál a kamerától. Nem ez volt az első alkalom, hogy Momoa félmeztelenre vetkőzött a nyilvánosság előtt, korábban is posztolt már ágyékkötős képeket és videókat a közösségi oldalára. 

Momoa ruhakollekciója a So iLL nevű sziklamászó felszerelést gyártó márkával való együttműködésének az eredménye. A színész az elmúlt időben tervezett már zoknikat, sapkákat, tornacipőket, napszemüvegeket, sőt még bársony hajgumikat is. A So iLL számos terméket műanyag felhasználása nélkül csomagol és szállít.

Fotó: Getty Images