Jason Momoa cuki malacot fogadott örökbe

2022. november 09.
Jason Momoa az egész internet szívét elrabolta a cuki videóval, amiben bemutatta frissen örökbefogadott kismalacát.

„Ezért nem forgathatok állatokkal… mindegyiket haza akarom vinni” – szabadkozott Instagram-oldalán Jason Momoa, miközben megmutatta imádni való kismalacát. A cuki videóban Jason Momoa az ölében tartja a kicsi fekete malacot, simogatja és hozzábújik, miközben arról mesél, hogy Lau Launak vagy Manapuának fogja nevezni – mindkettő egy népszerű hawaii sertésfogás neve. Az egyik felvételen a színész az anyukájával beszélget, ahol azt is megpendíti, hogy kalapot ad a malacra és rózsaszínre festi a körmeit, hogy az elkísérhesse őt közelgő filmbemutatójára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés


A színész minden valószínűség szerint a Slumberland című, hamarosan bemutatásra kerülő Netflix-film forgatásán fogadta örökbe a malacot: a film egy kislányról szól, akinek plüssmalaca éjszakánként életre kel. Jason Momoa állítólag egy „mágikus karaktert” alakít a filmben, aki segít elvezetni a kislányt halott édesapjához az álmok birodalmában.

Nem ez az első alkalom, hogy Jason Momoa örökbe fogadott egy állatot, akivel együtt dolgozott egy filmen. 2019-ben a The Ellen DeGeneres Show-ban már elárulta, hogy exfeleségével, Lisa Bonettel közösen van egy szamarunk, kutyájuk és kígyójuk is. A Trónok harca és az Aquaman színésze elkötelezett állatbarát és állatvédő, és az óceánok védelméért is rendszeresen felszólal.

Forrás: Insider Fotó: Jason Momoa (Instagram)

Olvass tovább!