Avril Lavigne keményen lerendezte a pucérkodó aktivistát

2023. március 14.
Az énekesnő a 2023-as Juno Awards színpadán konferált, mikor berohant a félpucér aktivista. Szerencsére Avril Lavigne megoldotta a problémát.
Avril Lavigne

Avril Lavigne nem szereti, ha félbeszakítják, de úgy tűnik, tudja kezelni a helyzetet. Az énekesnő a 2023-as Juno Awards díjátadóján állt színpadra most hétfőn, amikor megjelent mellette egy félmeztelen aktivista. A melleit csupán egy-egy matricával elfedő tüntető egy építkezés ellen tiltakozott, ami egy korábban természetvédelmi térségnek számító kanadai területet érint.

A 38 éves Avril Lavigne először megpróbált nem tudomást venni a nőről, majd egy idő után odafordult és nyomatékosan megkérte, hogy „Húzzál el a k*baszott színpadról”. Ezután még egyszer odaszólt neki, ezúttal már a „húzzál el, ri*banc” szavakkal felszólítva őt a távozásra. Végül a biztonsági őrök levezették az aktivistát a színpadról, de a rajongók láthatólag meg voltak elégedve Avril Lavigne intézkedésével.

Éppen néhány napja derült ki, hogy Avril Lavigne összejött az amerikai rapperrel, Tygával. Tyga nem csak a zenei szférából lehet ismerős nekünk, de onnan is, hogy Kylie Jenner oldalán is láthattuk már. 

Forrás: People Fotó: Getty Images