Kylie Jenner kétszer is szenvedett szülés utáni depresszióban

2023. február 23.
A valóságshow-sztár második gyermekének világra hozatala után úgy érezte, hogy szülés utáni depressziója soha nem fog elmúlni.
Kylie Jennernek szülés utáni depressziója volt

Kylie Jenner a Vanity Fair olasz kiadásának címlapinterjújában mesélte el, hogy kétszer is megtapasztalta a szülés utáni depressziót. A 25 éves celebritás megjegyezte, hogy a fia, Aire tavaly februári érkezése után, vagyis a második alkalommal már kezelhetőbb volt a problémája, mint lánya, Stormi 2018-as születését követően.

A Kardashian-klán tagja azt tanácsolta azoknak a nőknek, akik ugyanezzel a problémával küzdenek, hogy próbálják megragadni a pillanatot és megélni ezt az átmenetet anélkül, hogy a következményektől félnének. „Ne gondolják túl a dolgokat, és a legteljesebben éljék meg az érzelmeiket” – üzente sorstársainak Kylie.

„Tudom, hogy azokban a pillanatokban azt gondolod, hogy soha nem fog elmúlni, hogy a tested soha nem lesz ugyanaz, mint korábban, hogy soha nem leszel ugyanaz. Ez nem igaz: a hormonok, az érzelmek ebben a szakaszban sokkal, sokkal erősebbek és nagyobbak, mint te” – fogalmazott a sztár. – Azt kockáztatod, hogy lemaradsz az anyaság legszebb pillanatairól.”

Nem ez volt az első alkalom, hogy Kylie Jenner a gyerekvállalással kapcsolatos nehézségeiről beszélt. A The Kardashians 2022. októberi epizódjában azt mondta nővérének, Kendall Jennernek, hogy második babája születése után három hétig sírt, és legszívesebben csak az ágyban feküdt volna. Kylie akkor baby bluesként hivatkozott a történtekre és leszögezte, hogy hat hét után jobban érezte magát.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images