Tom Cruise Nicole Kidman miatt nem ment el az Oscar-gálára

2023. március 14.
A színészhez közeli források szerint Tom Cruise azért hagyta ki az idei Oscar-gálát, mert még véletlenül sem szeretett volna belefutni exébe, Nicole Kidmanbe.
Tom Cruise 60 évesen is szuper sármosan pózolt a vörös szőnyegen

Bár Tom Cruise legújabb filmjét, a Top Gun: Maverick-et összesen hat díjra is jelölték, a színész mégsem volt ott a 2023-as Oscar-díjátadón. Ugyan a hivatalos magyarázat szerint Tom Cruise egyszerűen csak szoros időbeosztása miatt nem tudta megoldani, hogy ott legyen Hollywood legnagyobb eseményén, egyesek szerint egészen más oka volt a távolmaradásának…

Egy a színészhez közel álló forrás ugyanis a Daily Mailnek azt nyilatkozta, Tom Cruise valójában azért nem ment el a gálára, mert nem akart összefutni exfeleségével, Nicole Kidmannel. A megszólaló szerint a színész ezt a rendkívül „kínos” véletlen találkát szerette volna elkerülni.

Tom Cruise és Nicole Kidman 1990 decemberében házasodtak össze és két gyereket fogadtak örökbe: a most 29 éves Isabellát és a most 27 éves Connort. A páros aztán 2001 februárjában jelentette be a válását „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva – erről egyébként sokan azt gondolták, hogy Kidman szcientológiával szembeni elutasítása lehet a válóok, hiszen Tom Cruise az egyház egyik leghíresebb tagja, de a felek nem erősítették meg ezt a feltételezést.

Bár a válás most már több mint 20 éve történt, úgy tűnik, Tom Cruise még mindig tette magát egészen túl rajta, vagy legalábbis annyira biztosan nem, hogy bevállaljon egy találkozást volt feleségével.

Forrás: NYPost, Fotó: Getty Images