Királyi randevú miatt csúszik a Tom Cruise filmjének forgatása

2023. február 12.
Leáll a Mission: Impossible nyolcadik részének forgatása, mert Tom Cruise-nak fontos dolga akadt. Meghívták Károly király koronázására, amit a világsztár semmiképpen nem akar kihagyni.
Királyi randevú miatt csúszik a Tom Cruise filmjének forgatása

Tom Cruise lelkes híve a brit monarchiának, ráadásul igen jó viszont ápol Vilmos herceggel és feleségével, Katalinnal, ezért ott kell lennie a jeles eseményen. Cruise kerek-perec megmondta a stúdiófőnököknek, hogy a május 6-át magába foglaló héten nem lesz elérhető, várjon a forgatás.

Az amerikai sztár népszerűsége az egekbe szökött a britek körében májusban, amikor a Top Gun: Maverick londoni díszbemutatóján karját nyújtotta Katalin hercegnének, hogy szűk ruhájában segítsen neki felfelé haladni a lépcsőn. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hercegi pár márciusban már látta a vadászgépes szuperprodukciót, mert Cruise a világon először nekik mutatta meg. Joggal volt rá büszke, azóta a filmet hat Oscarra jelölték. 

A Mission: Impossible következő részének forgatása természetesen folytatódik a koronázás után. A már elkészült Mission: Impossible Leszámolás Első Rész nyáron érkezik a mozikba, benne a filmtörténet legmerészebb kaszkadőrjelenetével.

A Mission: Impossible Leszámolás Első Rész hazai bemutató: 2023. július 13-án lesz.

Fotó: Getty Images