Tom Cruise szigorú szabályokkal korlátozta Katie Holmes életét a válás után

2022. november 22.
Tom Cruise a különválásuk után is szigorú szabályokkal próbálta kontrollálni az exe életét.

Katie Holmes és Tom Cruise hat éven át, 2006-tól 2012-ig voltak házasok, a kapcsolatukkal – majd pedig a válásukkal –  igen nagy vihart kavarva Hollywoodban. Bár a sztárpár a válást próbálta minél diszkrétebben intézni, néhány most kiszivárgott részlet azt bizonyítja, hogy Katie Holmes számára ez az időszak egyáltalán nem lehetett túl kellemes. Exférje ugyanis még a különválásuk után is szigorú szabályokkal próbálta kontrollálni a színésznő életét.

Katie Holmes, Tom Cruise és Suri Cruise

„Katie aláírt egy záradékot a válási egyezségében, amely értelmében figyelnie kellett rá, hogy a válást követő öt évben semmilyen kínos helyzetnek ne tegye ki Tomot. Például nem beszélhetett a szcientológiáról, és nem randizhatott nyilvánosan más férfival. Randizni randizhatott, de nem nyilvánosan, és egyetlen új párját sem engedhette a lányuk, Suri közelébe” – mondta egy forrás a RadarOnline-nak.

És hogy mégis miért egyezett bele Katie Holmes ezekbe a szigorú szabályokba? „Katie annyira ki akart lépni a házasságból, hogy inkább beleegyezett a feltételekbe – és kapott 4,8 millió dollárt gyerektartásra, plusz további 5 millió dollárt magának.”

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images