Apa lesz Mészáros Béla, a Mintaapák sztárja

2023. március 23.
Párjával, Szakács Hajnalka színésznővel a nyár végére várják első közös kisbabájukat.

Szakács Hajnalka és Mészáros Béla első gyermeküket várják – írja a Best. A pár 2018-ban, a Seveled forgatása alatt találkozott, de csak egy évvel később, a film bemutatója után jöttek össze. Decemberben tudták meg, hogy szülők lesznek, de az még számukra is rejtély, hogy a színésznő kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt.

„Kicsit szégyenlős a babánk, takargatja magát, így az orvos csak hetvenöt százalékban állítja, hogy lányunk lesz” – mondta el a magazinnak a 43 éves színész, aki azt is elárulta, hogy a lányneveken még gondolkodnak, de a Vilma és a Panka is szóba került már. Arra az esetre viszont megvan a tökéletes választás, ha gyermekük mégis kisfiú lesz: ebben az esetben Ambrusnak fogják hívni a babát. 

Bár az új családtag csak augusztusban érkezik, Mészáros Béla már várja készül a baba érkezésére, a következő évadban kevesebb munkát szeretne vállalni, hogy több időt tölthessen együtt párjával és a kicsivel. „No meg hogy ne maradjak ki semmiből. Amikor csak lehet, én szeretném fürdetni a kicsit, minden gyerekes barátom azt mesélte, hogy az óriási élmény” – fogalmazott a színész.