Ed Sheeran elárulta második lánya nevét – meglehetősen szokatlan választás

2023. március 23.
Ed Sheeran már két kislány édesapja, de azt csak most árulta el, milyen névre keresztelték 2022 májusában született második gyerekét.
Ed Sheeran szűkszavúan számolt be második gyermeke születéséről

Ed Sheeran először 2020 augusztusában lett édesapa: a zenész akkor Instagram-posztban jelentette be, hogy megszületett a kislánya, és rögtön elárulta, hogy a babát Lyra Antarctica Seaborn Sheeran névre keresztelték.

Második lánya 2022 májusában született meg, ekkor ugyanúgy posztolt egy fotót egy kis kötött takaróról és egy pár apró zokniról, azt azonban már nem mondta meg, milyen nevet adtak a kislánynak. Most azonban a Rolling Stone magazinnak adott friss interjújában felfedte, hogy kisebb lánya is meglehetősen különleges nevet kapott: őt Jupiter Seaborn Sheerannak keresztelték.

Ed Sheeran egyébként nemrégiben arról is beszélt, hogy élete legnehezebb időszakán van túl: „Közel tíz évig dolgoztam ezen az albumon, hogy tökéletes legyen” – mondta a Subtractről. „Több száz számot írtam és vettem fel, hogy olyan legyen, amilyennek megálmodtam. Eközben a 2022-es év elején olyan dolgok történtek velem, amelyek megváltoztatták az életemet, a mentális egészségemet, és tulajdonképpen mindent, ahogy addig a zenére és a művészetre tekintettem” – tette hozzá Sheeran.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images