Hová tűnt Heidi Klum pufi orcája? – Felismerhetetlen legújabb képein

2023. március 24.
Mi történt vajon a német-amerikai modell karakteres arcával, különösen az orcájával? Retus, szokatlan smink vagy beavatkozás lehet a háttérben?
heidi-klum-izzadas

Heidi Klum 49 éves, és még mindig kicsattan. Fantasztikus alakjáért rengeteget dolgozik, és a mai napig foglalkoztatott szakmájában. Legújabb fotósorozatát látva viszont újra meg kellett néznünk, valóban Heidi Klum töltötte-e fel a képeket, ugyanis a jellegzetes arcvonásaiból szinte semmit nem lehet felismerni. 

Hova lett Heidi Klum bukkális zsírja? 

Megoszlanak a vélemények, mi állhat a szokatlan külső hátterében. Egyesek szerint csak megszaladt egy kicsit a retus, ezért csontosabb az arcszerkezete, mások szerint ahogy halad az idő, vannak, akiknek „elfogy” a zsír az arc egyes területeiről, esetleg Heidi sminkese kísérletezett kontúrosabb lookkal. De az is lehet, hogy Hollywood új mániájáról, az úgynevezett bukkális zsírt eltávolító plasztikáról van szó, amitől a feltöltött mókuspofik helyett most mindenkinek beesett arca van. Így változott meg Bella Hadid vagy éppen Zoë Kravitz arckaraktere is. 

Kiemelt fotó: Getty Images