Itt az újabb bizonyíték, hogy Selena Gomezre rátalált a szerelem

2023. március 30.
Lehetséges, hogy Selena Gomezre újra rátalált a szerelem, kiszemeltje pedig nem más lehet, mint Gigi Hadid exe, a szépfiú Zayn Malik.
Selena Gomez

Mi is megírtuk, hogy Selena Gomezt Zayn Malikkal fotózták le a hétvégén a Sohóban: a pár látszólag nagyon jól érezte magát, fogták egymás kezét és csókolóztak is.  Gomez nemrég egy TikTok-videóban mesélt arról, hogy nagy erőbedobással keresi a nagy Ő-t, aki eddig még nem érkezett meg az életébe. Lehetséges, hogy már meg is találta!

Szintén ezt igazolhatja, hogy március 21-én – a Zayn Malikkal eltöltött randi előtt – Selena Gomez Malik asszisztensével, Taryn Zimmermannal vacsorázott a New York-i Nobuban. Elképzelhető, hogy az énekesnő alaposan kifaggatta Zimmermant, mielőtt elment volna a randira, vagy épp a randi részleteitől egyeztettek.

Akárhogy is, az esetből nemcsak az tűnik egyértelműnek, hogy Selena Gomez meglehetősen közel került Gigi Hadid exéhez, de az is, hogy az énekesnő elég komolyan gondolja a dolgot. Megnyugtató, hogy Hailey Bieberrel való botrányai közepette azért jut ideje és energiája a szerelmi életére is!

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images